Egyéni elképzelésed van?   | info@enyasvanyekszer.hu

 

Egyedi, limitált darabszámban készített ásvány karkötők, ásvány és gyöngy kiegészítők közvetlenül a készítőtől.

Egyéni elképzelésed van?   | info@enyasvanyekszer.hu

 

Egyedi, limitált darabszámban készített ásvány karkötők, ásvány és gyöngy kiegészítők közvetlenül a készítőtől.

A leggyakrabban felmerülő kérdések és válaszok

Nem kaptam visszaigazolást a rendelésemről

 

Amennyiben rendelést adtál le a webáruházban és nem kaptál automatikus visszaigazoló e-mailt, annak legvalószínűbb oka, hogy hibás e-mail címet adtál meg rendelésnél.

Kérlek, vedd fel velem a kapcsolatot e-mailben az info@enyasvanyekszer.hu címen vagy írj messenger üzenetet az oldalon keresztül a messenger ikonra kattintva és egyeztetünk.

 

 

Hogyan válasszak méretet?

1. Állítható méretű karkötők:

Nem kell méretet választani, ezek a karkötők az "egyméret" kategóriába tartoznak, ideálisak minden csuklóméretre. A lánchosszabbító segítségével lehet a méretet szabályozni.

2. Extra erős gumis damilra fűzött karkötők:

Rendeléskor ki kell választani a szükséges méretet a legördülő menüből. 

Méret meghatározása: le kell mérni a csuklót szorosan, majd a kapott értékhez hozzá kell adni 1 cm-t. Ezt az értéket kell kiválasztani. Ez csuklóra simuló méret lesz.

Ha lazábban szeretnéd hordani a karkötőt, akkor 1,5-2 cm-t adj hozzá a kapott értékhez.

Ha az én véleményemet szeretnéd kikérni, én minden esetben a csuklóra simuló verziót javaslom.

A szükséges méret nem szerepel a választható méretek között: Amennyiben a szükséges méret nem szerepel a legördülő menüben (pl. 15 cm, 17.5cm), akkor rendelés leadásakor a megjegyzés rovatba kell beírni a szükséges méretet.

Megkaptad a karkötőt és kiderült, hogy rossz méretet választottál:

Kérlek, feltétlenül ügyelj a helyes méret megadására. Amennyiben kiderül, hogy rossz méretet választottál, visszaküldheted a karkötőt postai ajánlott levélként sérüléstől védő légpárnás borítékban az alábbi címre: Tesényi Enikő 7032 Paks, Barátság út 2. (POSTÁN MARADÓ). Feltétlenül értesíts, ha terméket küldesz vissza, mert a megadott cím postán maradó, a posta nem értesít, ha levelet kapok! A visszaküldés költsége Téged terhel, de visszatérítem. Minden vásárlóm számára biztosítom 1 alkalommal a díjmentes újrakészítést és újrapostázást. Részletekért kattints IDE (Vásárlási tudnivalók menüpont)!