Egyéni elképzelésed van?   | info@enyasvanyekszer.hu

 

Egyedi, limitált darabszámban készített ásvány karkötők, ásvány és gyöngy kiegészítők közvetlenül a készítőtől.

Egyéni elképzelésed van?   | info@enyasvanyekszer.hu

 

Egyedi, limitált darabszámban készített ásvány karkötők, ásvány és gyöngy kiegészítők közvetlenül a készítőtől.

Viszonteladói információk

Hogyan vásárolhatsz viszonteladóként/kereskedőként?

 

  1. Regisztrálj a webáruházban "cégként". Adószámodat/cégjegyzékszámot mindenképp írd be.

  2. Írj üzenetet, e-mailt a regisztrációról, hogy minél hamarabb megcsináljam a szükséges beállításokat. (adószámodat ellenőrizni fogom)

  3. Amint beállítottam a fiókodat, értesítelek. Belépés után már láthatod is a rád vonatkozó információkat. (árak, szállítás, fizetés)

 

Fontos információk!

Nincs lehetőség online bankkártyás fizetésre az esetlegesen előforduló sikertelen/hiányos alapanyag beszerzés miatt. Így mindig pont annyit fizetsz, amennyit kell, nem lesz túlfizetés, visszafizetésre várakozás. A fizetésről és a pontos összegről mindig várd meg az értesítésemet!

Csak kisebb tételben tudsz vásárolni. A termékeket limitált darabszámban készítem egyediségük megőrzése érdekében. Az aktuálisan vásárolható mennyiséget a raktárkészlet minden terméknél jelzi. Előfordul olyan időszak, amikor minden termékből csak 1-2 darab rendelhető. Ha mindenképp többet szeretnél vásárolni egy adott termékből, az egyéni megbeszélés tárgyát képezi. Keress üzenetben/e-mailben és győzz meg. :-) 

Rendszeresen kerülnek fel újdonságok, érdemes sűrűn nézni a webshopot, így mindig előrukkolhatsz a vásárlóidnak valami újjal, valami egyedivel. :-)

Alanyi adómentes (ÁFA visszaigénylésre nem alkalmas!) elektronikus számlát állítok ki.

A készítési és szállítási idő normál esetben 2-4 munkanap, viszont nagyobb tétel esetén akár 1-2 hét is lehet, ez függ a rendelt mennyiségtől és a beszerzendő alapanyagoktól, valamint kiemelt időszakokban szintén hosszabb időt vehet igénybe (ünnepek, hosszú hétvégék).  Kérlek, rendelés leadásakor ezt vedd figyelembe. Minden esetben tájékoztatlak, hogy körülbelül mikorra várhatod a rendelésedet.