Egyéni elképzelésed van?   | info@enyasvanyekszer.hu

 

Egyedi, limitált darabszámban készített ásvány karkötők, ásvány és gyöngy kiegészítők közvetlenül a készítőtől.

Egyéni elképzelésed van?   | info@enyasvanyekszer.hu

 

Egyedi, limitált darabszámban készített ásvány karkötők, ásvány és gyöngy kiegészítők közvetlenül a készítőtől.

Ametiszt citrin jáde tigrisszem bőség ásvány karkötő
Raktáron

Ásványai: ametiszt, citrin, fehér jáde, tigrisszem

 

Miben segíthet: siker, bőség, szerencse, magabiztosság, erő, energia, kitartás, önbizalom, stressz, depresszió, védelmező, önbecsülés, bátorság, optimizmus, légzőszervek, bőrbetegség, vérnyomás, izület, érrendszer, idegrendszer, szem, méregtelenítő, lelki béke, helyes út, egyensúly, termékenység

 

Méret meghatározása: csukló lemérve ráhagyás nélkül, majd hozzáadni 1 cm-t.

 

Siker és bőség ásvány karkötő fém kiegészítők nélkül.

8 mm-es ametiszt, citrin, tigrisszem és jáde ásványokból készült karkötő extra erős gumis ékszer damilra fűzve.

 

Az ametiszt a mesterkristályok egyike. A sikeresség kövének tartják. Javítja a koncentrációt. Kedvezően hat a vérnyomásra, az érrendszeri és az izületi problémákra. Nyugtatóan hat. Kiváló stresszes időszakban, segíti tisztázni gondolatainkat és lenyugtatja az elmét. Segíti az alvást, elűzi a rémálmokat. Kedvezően hat légzőszervi problémákra és bőrbetegségekre. Védelmező ásvány.

 

A tigrisszem szintén a mesterkristályok egyike. Jótékonyan hat szemproblémákra, idegrendszerre és a csontokkal kapcsolatos betegségekre. Viselőjének erőt és önbizalmat ad, növeli az önbecsülést. Segít a nehéz helyzetekben, segít megtalálni a helyes utat és meghozni a megfelelő döntést. Bátorságot, optimizmust ad.

 

A citrint a gazdagság, bőség kövének tartják. Erős védelmező kő. Életörömöt és boldogságot hoz viselője életébe. Növeli az önbizalmat, kiváló depresszió ellen. Méregtelenít és erősíti az idegrendszert.

 

A jáde ásványt szerencsevonzónak tartják. Nyugtatóan hat viselőjére. Segít megtalálni lelki békénket, megmutatja a helyes utat. Javítja a közérzetet, elűzi a negatív energiákat és pozitív gondolkodásra ösztönöz. Méregtelenítő, sejtregeneráló hatású, egyensúlyt teremt testünkben és lelkünkben. Védelmező hatást is tulajdonítanak neki. Jótékonyan hat a vesékre, idegrendszerre. Segíthet alvászavar esetén. Fokozhatja a termékenységet.

Típus
Bőség Siker
5 250 Ft
db
Kedvencekhez
A vásárlás után járó pontok: 53 Ft
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről