Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Egyéni elképzelésed van?   | info@enyasvanyekszer.hu

 

Egyedi, limitált darabszámban készített ásvány karkötők, ásvány és gyöngy kiegészítők közvetlenül a készítőtől.

Egyéni elképzelésed van?   | info@enyasvanyekszer.hu

 

Egyedi, limitált darabszámban készített ásvány karkötők, ásvány és gyöngy kiegészítők közvetlenül a készítőtől.

Aventurin rózsakvarc hegyikristály ásvány karkötő
Raktáron

Ásványai: rózsakvarc, aventurin, hegyikristály (szivárvány)

 

Miben segíthet: szerelem, szeretet, boldogság, harmónia, lelki béke, nyugalom, depresszió, szív, kommunikáció, magabiztosság, kiegyensúlyozottság, védelem, erő, energia

 

Méret meghatározása: csukló lemérve ráhagyás nélkül, majd hozzáadni 1 cm-t. 

 

Egy igazán lágy, nőies ásvány karkötő a testi lelki boldogságért.

 

8 mm-es rózsakvarc, aventurin és szivárvány roppantott hegyikristály ásványokból készült karkötő fém kiegészítők nélkül extra erős gumis ékszer damilra fűzve.

 

A rózsakvarc a szerelem, boldogság, harmónia ásványa, a szív kövének is nevezik. Segít bevonzani életünkbe a boldog, kiegyensúlyozott párkapcsolatot, támogatja a harmonikus kapcsolatokat. Segíthet depresszió esetén, hozzájárul a feldolgozáshoz, továbblépéshez. Segít meglátni életünkben a szépet, a jót. Hozzájárul lelki egészségünkhöz.

 

Az aventurint gyógyító kőnek tartják, a szív gyógyítójának. Nyugtató ásvány, jótékonyan hat a szívre, szívpanaszok esetén szokták alkalmazni. Hatásos kommunikációs problémák esetén, magabiztosságot és kiegyensúlyozottságot ad viselőjének.

 

A hegyikristály mesterkristály, az egyik legerősebb ásványunk. Az ásványok ásványa. Pozitív tulajdonságait lehetetlen itt felsorolni, annyi van. Felerősíti más ásványok hatásait. Pozitívan hat minden életterületre. Védelmező, erőt és energiát ad. Kedvezően hat az immunrendszerre, fájdalomcsillapító, méregtelenítő és nyugtató hatású. Bármilyen betegség esetén jótékonyan hat.

 

4 380 Ft
db
Összehasonlítás
Kedvencekhez
A vásárlás után járó pontok: 44 Ft
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről