Egyéni elképzelésed van?   | info@enyasvanyekszer.hu

 

Egyedi, limitált darabszámban készített ásvány karkötők, ásvány és gyöngy kiegészítők közvetlenül a készítőtől.

Egyéni elképzelésed van?   | info@enyasvanyekszer.hu

 

Egyedi, limitált darabszámban készített ásvány karkötők, ásvány és gyöngy kiegészítők közvetlenül a készítőtől.

Ónix jáde citrin bőség ásvány karkötő
Raktáron

Ásványai: fényes fekete ónix, citrin, zöld jáde

 

Miben segíthet: bőség, siker, szerencse, gazdagság, védelmező, negatív energiák, félelem, kitartás, hit, magabiztosság, nyugtató, lelki béke, méregtelenítő, sejtregeneráló, pozitív gondolkodás, egyensúly, vese, idegrendszer, alvászavar, termékenység, életöröm, boldogság, depresszió

 

Méret meghatározása: csukló lemérve ráhagyás nélkül, majd hozzáadni 1 cm-t.

 

8 mm-es ónix, citrin és jáde ásványokból készült karkötő extra erős gumis ékszer damilra fűzve fém szív köztes gyöngyökkel.

 

Az ónix az egyik legerősebb védelmező ásvány. Távol tartja a negatív energiákat. Elűzi a félelmet és pozitív gondolkodásra ösztönöz. Kitartást ad, növeli önmagunkba vetett hitünket, magabiztosabbá tesz. Segíthet stresszhelyzetben.

 

A jáde ásványt szerencsevonzónak tartják. Nyugtatóan hat viselőjére. Segít megtalálni lelki békénket, megmutatja a helyes utat. Javítja a közérzetet, elűzi a negatív energiákat és pozitív gondolkodásra ösztönöz. Méregtelenítő, sejtregeneráló hatású, egyensúlyt teremt testünkben és lelkünkben. Védelmező hatást is tulajdonítanak neki. Jótékonyan hat a vesékre, idegrendszerre. Segíthet alvászavar esetén. Fokozhatja a termékenységet.

 

A citrint a gazdagság, bőség kövének tartják. Erős védelmező kő. Életörömöt és boldogságot hoz viselője életébe. Növeli az önbizalmat, kiváló depresszió ellen. Méregtelenít és erősíti az idegrendszert.

 

 

Típus
Bőség Siker
4 990 Ft
db
Kedvencekhez
A vásárlás után járó pontok: 50 Ft
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről