Egyéni elképzelésed van?   | info@enyasvanyekszer.hu

 

Egyedi, limitált darabszámban készített ásvány karkötők, ásvány és gyöngy kiegészítők közvetlenül a készítőtől.

Egyéni elképzelésed van?   | info@enyasvanyekszer.hu

 

Egyedi, limitált darabszámban készített ásvány karkötők, ásvány és gyöngy kiegészítők közvetlenül a készítőtől.

Szodalit howlit jáde szívkirálynő ásvány karkötő
Raktáron

8 mm-es kék szodalit, howlit és barack színű (színezett) jáde ásványokból készült karkötő fém koronás szív köztes gyönggyel extra erős ékszer damilra fűzve.

 

Méret meghatározása: csukló lemérve ráhagyás nélkül, majd hozzáadni 1 cm-t.

 

Miben segíthet: önbizalom, önismeret, önbecsülés, fejlődés, kommunikáció, tanulás, egészség, méregtelenítés, fogyókúra, zsírégetés, életmód, egyensúly, idegrendszer, vese, sejtregenerálás, szerencse, lelki béke, félelem, negatív energiák, pozitív gondolkodás

 

A jáde ásványnak méregtelenítő és sejtregeneráló hatást tulajdonítanak. A szerencse kövének is tartják. Jótékonyan hat a vesékre, idegrendszerre. Segít megtalálni lelki békénket, nyugtat, elűzi a negatív energiákat, félelmet.

 

Szodalit a mesterkristályok egyike, az önbizalom kövének is tartják. Segít megismerni önmagunkat, támogatja fejlődésünket. Növeli az önbecsülésünket, önbizalmunkat. Segítséget nyújt a kommunikációban és a tanulásban.

 

A howlitnak gyógyító hatást tulajdonítanak. Jótékonyan hat egészségünkre, támogatja az életmódváltást, fogyókúrát, zsírégetést. Egyensúlyt teremt a szervezetben, méregtelenítő hatású. Jótékonyan hat a vesékre és az idegrendszerre.

Ásványok
howlit szodalit jáde
Típus
Egészség Önbizalom
4 370 Ft
db
Kedvencekhez
A vásárlás után járó pontok: 44 Ft
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről