Egyéni elképzelésed van?   | info@enyasvanyekszer.hu

 

Egyedi, limitált darabszámban készített ásvány karkötők, ásvány és gyöngy kiegészítők közvetlenül a készítőtől.

Egyéni elképzelésed van?   | info@enyasvanyekszer.hu

 

Egyedi, limitált darabszámban készített ásvány karkötők, ásvány és gyöngy kiegészítők közvetlenül a készítőtől.

BLOG

Rózsakvarc - a szerelem ásványa

Rózsakvarc - a szerelem ásványa

Rózsakvarc - a szerelem ásványa 

"Válassz egyet! Azt, amelyik a legjobban vonz, azt, amitől nem tudsz elszakadni."

Már kislányként az ásványok "rabja" lettem. Életem első ásványköve, amit kiválasztottam magamnak gyerekként, az egy rózsakvarc marokkő volt. Akkor még nem tudtam, hogy mi ez, milyen ásvány, mire jó, egyszerűen csak vonzzott.

 

Ma már tudom...

Milyen hatásokat tulajdonítanak a rózsakvarcnak?

A rózsakvarc a szeretet, szerelem, boldogság és harmónia ásványa. A feltétel nélküli szeretet köve. A szívcsakrához köthető ásvány. Tisztítja és megnyitja szívünket. Ha szeretnénk életünkbe bevonzzani a szerelmet, vagy meglévő párkapcsolatunkat szeretnénk gyógyítani, jobbá tenni, a rózsakvarc tökéletes választás.

Szívfájdalom, szerelmi csalódás esetén is segítségünkre lehet, enyhíti rossz érzéseinket. Nyugtató hatást is tulajdonítanak neki, segíthet átvészelni a krízisekkel teli időszakokat.

Növeli önbizalmunkat, javítja önértékelésünket. Elűzi a negatív energiákat és azokat az érzéseket, érzelmi viszonyokat, amelyek már nem szolgálnak minket. Helyébe tiszta érzelmek és szeretetteljes hangulat lép.

A rózsakvarc jótékonyan hat a szívre, a keringési rendszerre, méregtelenítő hatású. Gyógyítja a veséket, mellékveséket. Egyes szakirodalmak szerint a termékenységet is fokozza.

A rózsakvarc ásvány egyik legfőbb tanítása, hogy szeressük önmagunkat. Hiszen amíg saját magunkat nem szeretjük, addig más sem tud szeretni minket. Amíg negatív érzéseink vannak, másoktól is azt kapjuk vissza. Ha boldogok akarunk lenni, először magunkat tiszteljük meg a saját szeretetünkkel. Amint ez sikerül, észre fogjuk venni, hogy környezetünk is másképpen viszonyul hozzánk.

Válassz egy segítőt magadnak, nézd meg a rózsakvarcból készült termékeket vagy, ha egyéni elképzelésed lenne, írj az info@enyasvanyekszer.hu e-mail címre.

Rózsakvarcból készült ékszerek, kiegészítők

 

A rózsakvarc a rózsaszín minden árnyalatában előfordul, egészen világos színű is lehet és egészen sötét is.

Nagyon érzékeny ásvány. Úgy tartják, ha elvégezte feladatát, teljesen kifakul, elveszíti színét. Olyan is előfordulhat, hogy nagyon erős szívfájdalom vagy érzelmi krízis esetén egyszerűen darabokra törik rózsakvarc ékszerünk, elnyelve így viselője hatalmas fájdalmát.